SMI Groep innoveert

 

Net zoals vele andere organisaties heeft SMI Groep te maken met een steeds veranderende markt en technische ontwikkelingen. Daarnaast heeft de SMI Groep de afgelopen jaren verder geïnvesteerd en uitgebreid om onze klanten meer en betere van dienst te zijn. Deze twee factoren zorgen ervoor dat het huidige werkproces zeer ad-hoc is geworden om snel en goed onze klanten van dienst te kunnen zijn. Om het huidige productieproces te verbeteren gaat SMI Groep verder innoveren door een QRM implementatieproject te starten.

Doel van de subsidie:

  • QRM implementatieproject starten
  • Verbetering doorstroming productie
  • Verminderen ad-hoc werken
  • Inzicht productieproces en structuur

Met de aankomende aanpassingen in de organisatie, zal SMI Groep beter in staat zijn om snel te kunnen reageren en direct kunnen schakelen op veranderingen in omgeving en ontwikkelingen. Door (kleine) aanpassingen in het productieproces uit te voeren, bijvoorbeeld in de communicatielijnen, kan SMI Groep ervoor zorgen dat een soepel productieproces ontstaat wat de algehele kwaliteit van het eindproduct verbeterd.

In de aankomende weken/maanden worden de optimalisaties in de organisatie doorgevoerd met als doel om het productieproces te innoveren, beter aan te sluiten bij een groeiend bedrijf, en voor te bereiden op de toekomst. Dit allemaal zal SMI Groep de benodigde interne verbeteringen opleveren en heeft als doel de processen binnen het bedrijf verder te verbeteren.

Zowel onze huidige als nieuwe klanten zullen voordelen van de organisatorische veranderingen ervaren. Heb je vragen of opmerkingen dan horen we het graag.

 

Deel deze informatie