SMI Groep Innoveert

Net zoals vele andere organisaties heeft SMI Groep te maken met een steeds veranderende markt en technische ontwikkelingen. Daarnaast heeft de SMI Groep de afgelopen jaren verder geïnvesteerd en uitgebreid om onze klanten meer en betere van dienst te zijn. Deze twee factoren zorgen ervoor dat de huidige organisatiestructuur niet meer flexibel genoeg is om snel en goed onze klanten van dienst te kunnen zijn. Om hier op te anticiperen gaat SMI Groep verder innoveren door het bedrijfsmodel aan te passen.

Met de aankomende aanpassingen in de organisatie, zal SMI Groep beter in staat zijn om snel te kunnen reageren en direct kunnen schakelen op veranderingen in omgeving en ontwikkelingen. Door (kleine) aanpassingen in de organisatie uit te voeren, bijvoorbeeld in de communicatielijnen, kan SMI Groep ervoor zorgen dat een soepel productie proces ontstaat wat de algehele kwaliteit van het eindproduct verbeterd.

In de aankomende weken/maanden worden de optimalisaties in de organisatie doorgevoerd met als doel om de organisatiestructuur te innoveren, beter aan te sluiten bij een groeiend bedrijf, en voor te bereiden op de toekomst. Dit allemaal zal SMI Groep de benodigde interne verbeteringen opleveren en heeft als doel de processen binnen het bedrijf verder te verbeteren. De aanpassingen zijn vooral gefocust op de denk- en werkwijze achter de processen, huidige productie processen zullen hiermee niet worden aangepast.

Zowel onze huidige als nieuwe klanten zullen voordelen van de organisatorische veranderingen ervaren. Heb je vragen of opmerkingen dan horen we het graag.

Deel deze informatie