Onze projecten

SMI is direct en indirect actief verschillende markten en industrieën. Enkele van de markten waarin SMI actief is zijn: Defensie, Superjachtbouw, medische en de offshore-equipment. Vaak kunnen onze oplossingen en toepassingen die zijn ontwikkeld voor een bepaalde marktsector of product, worden hergebruikt in andere marktsectoren. Bekijk hieronder onze meest recente projecten!

Deel deze informatie

Transportband

Klein formaat maar bomvol techniek. De transportband gaat een huidig systeem van het productie proces vervangen en is geheel op maat gemaakt om tussen de andere systemen te passen. Omdat het product in de voedingsindustrie zal opereren bestaat het o.a. uit RVS, bevat het geen kieren/naden en een trommelmotor voor maximale hygiëne.


Fortuin

Dokkum - NL
JAAR 2018
18
OKT

The Ocean Cleanup

SMI Maatwerk heeft in opdracht van Seatools het constructiewerk van vijf speciaal ontworpen drijvende weerstations geproduceerd die gebruikt zullen worden voor the Ocean Cleanup Project. De weerboeien zullen alle functies uitvoeren zoals navigatie en gedetailleerde feedback leveren over de prestaties van het Ocean Cleanup project. Lees meer


Seatools

Numansdorp - NL
31
AUG

Schaarhefbrug

SMI Maatwerk heeft 4 schaarhefbruggen ontworpen en geproduceerd speciaal voor het heffen van 10.000 kg zware tenders en reddingsboten vanuit het onderdek naar het bovendek zodat de kraan de bijboot op kan pakken en kan laten zakken in het water. De vier schaarhefbruggen zullen in sets van 2, elk aan een kant van het schip opereren. Lees meer


Cramm

Berlikum - NL
05
JUL

Platform Seascape

Het Seascape platform is één van de grotere projecten geproduceerd bij SMI Maatwerk in opdracht van Hydromar. Het platform voor een nieuwe generatie 5 sterren cruiseschepen, speciaal ontworpen voor expedities, zal bezoekers een nieuwe ervaring geven. Bekijk hier een korte video van het platform.


Hydromar

Leeuwarden - NL
07
MRT