Dubbele Schaarhefbrug

SMI Maatwerk heeft 4 schaarhefbruggen speciaal ontworpen voor een super yacht, voor het heffen van 10.000 kg zware tenders en reddingsboten vanuit het onderdek naar het bovendek zodat de dek kraan de bijboot makkelijk op kan pakken en kan laten zakken in het water. De vier schaarhefbruggen zullen in sets van twee elk aan een kant van het jacht opereren. Dankzij de hefbruggen is het mogelijk om meer equipment mee te kunnen nemen.

 

“Technisch hoogstandje”

 

De schaarhefbruggen hebben per balk een afmeting van 8 meter bij 0.7 meter en kunnen een tender tot een hoogte van 2,2 ophijsen. Verder zijn de schaarhefbruggen uit een combinatie van staal en RVS gemaakt om het gewicht aan boord te minimaliseren. Dankzij de nauwkeurige engineering en de hoge precisie van alle onderdelen was assemblage eenvoudig en konden de producten snel worden geleverd aan de leverancier. Hier zullen de producten worden gedemonteerd, een nabehandeling krijgen en worden geplaatst op het des betreffende jacht.

Bij SMI Maatwerk maakt het niet uit hoe groot het eindproduct is, alle producten worden met dezelfde precisie en kwaliteit geleverd. Met een grote montageafdeling van 20 bij 10 meter en een werkhoogte van 6 meter, kunnen zeer grote lasconstructies worden geproduceerd. Nieuwsgierig wat SMI Maatwerk voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor uw mogelijkheden.

Contact

Deel deze informatie